Skjold Nesttun Janitsjar

Høyt musikalsk - Godt sosialt

Vil du spille med oss?

Onsdag, August 3, 2022

Skjold Nesttun Janitsjar er et tradisjonsrikt korps med høye musikalske og sosiale ambisjoner.
Det er et trivelig korps å spille i og har en jevn aldersblanding som spenner seg fra 15-65 år. SNJ øver hver onsdag fra 19.00 til 22.00 i Fana kulturhus på Nesttun. 

Korpsets faste dirigent er Bengt Florvåg, som virkelig kan å engasjere. Hvert år deltar korpset på NM Janitsjar i Trondheim, hvor vi spiller og har spilt i en årrekke. Vi er mellom 50 og 60 aktive medlemmer som er en god blanding musikanter fra lokale skolekorps, studenter og fastboende. 
Vi har tre seminarer hvert år, hvor tradisjonen tilsier at et av disse er et "reisebort"-seminar. SNJ har ca 10-12 spilleoppdrag i løpet av et år. 
De faste konsertene vi har de siste årene er NM, Før-NM konserter,  Sommerkonsert, Høstkonsert, Fanafestivalen, Julekonsert, Nyttårskonsert. 
Korpset har årlig samarbeidsprosjekter med artister, andre korps eller kor. De få dugnadene korpset har er relatert til kultur.
 
Hvis du har lyst til å komme innom og ta en prat eller har lyst til å spille med oss så ta kontakt med korpsleder på korpsleder@snj.no
Våre siste Instagram-bilder: @skjoldnesttun
Søk
Driftes av Styreportalen AS