Nyheter fra korpset

Lyrisk aften: tidløse klassikere med SNJ
Søndag, April 23, 2023

🎶🎺 Bli med oss på en kveld med utsøkt musikk! 🎶🎺

Vi er glade for å kunne presentere vår kommende konsert, Lyrisk aften: tidløse klassikere med SNJ, i Nykirken 3. mai kl. 19:30. Denne fortryllende musikk kvelden må du ikke gå glipp av! Det vil bli en uforglemmelig opplevelse for alle aldre, og den vil inneholde flere tidløse melodier. Fra den beroligende klangene fra fløyten til himmelsk klangen til saksofonen, lover vi å ta deg med på en reise av ren musikalsk glans.

Billetter kan nå kjøpes på TicketCo eller i døren på konsertdagen. Konserten er åpen for alle, så ta med venner og familie for en kveld fylt med god musikk. Det vil bli unummererte plasser, slik at du kan velge det perfekte stedet å nyte konserten fra. Det er bare å komme til det som vil bli en uforglemmelig opplevelse.

Hvis du er en fan av musikk, kan du rett og slett ikke gå glipp av denne lyriske kvelden! Bestill billetter nå og bli med oss på en kveld med ren magi.

Billetter:
Barn | Voksen
50,- NOK | 150,- NOK
Billetter kan kjøpes på TicketCo og i døren.

Praktiske opplysninger:
Fri aldersgrense. Sitteplasser. Unummererte billetter.
Dørene til Nykirken åpner kl. 19:00
Konsertstart klokken 19:30
Varighet: ca. 60 min.

Konserten er støttet av Bergen Kommune

Huskonsert med SNJ & LMK
Tirsdag, Mars 14, 2023

Vi inviterer til huskonsert i Lungegaardens Kulturarena (1. etasje), hvor du får siste mulighet til å høre korpsene før de drar til Trondheim for NM janitsjar 2023.

Skjold Nesttun Janitsjar:
Dirigent: Bengt Florvåg
Fanfare og Koral (Egil Hovland)
The Wild Goose (Ryan George)

Lungegaardens Musikkorps
Dirigent: Eirik Gjerdevik
Villfar (Kolbein Eide Bukve)

Fri inngang

Skjold Nesttun Janitsjar på NM janitsjar 2023
Onsdag, Februar 1, 2023

Fredag 24. mars er Skjold Nesttun Janitsjar igjen klare for å innta scenen i Olavshallen i NM janitsjar! Klokken 15:04 sitter vi klare på scenen i store sal og ønsker publikum hjertelig velkommen til det som kommer til å bli en vild opplevelse. Vi vil sammen med vår faste dirigent, Bengt Florvåg, framføre verkene “Fanfare and Choral” av Egil Hovland og “The Wild Goose (An Gé Fhiáin)” av Ryan George.

Søk
Driftes av Styreportalen AS